Het klassieke PIKO-product waardoor PIKO wereldwijd bekend geworden is, is het modelspoor.

In de spoorbreedtes H0 (schaal 1:87) alsook G (schaal 1: 22,5) biedt PIKO de modelspoorder een compleet assortiment aan. Naast de meest verschillende locomotieven, personenrijtuigen en goederenwagons alsook gebouwmodellen is er met de PIKO A-rails en de PIKO G-rails alles aanwezig, wat de modelspoorvriend voor zijn hobby nodig heeft.

Piko kijkt al naar het eind van het jaar. Met name voor de tuinspoorbaan (schaal G) heeft Piko drie wagons uitgebracht voor de kerstbaan.

Nieuw herfst 2018

Piko komt deze zomer met de vooruitzichten voor de herfst van 2018.

Piko komt in Juni met de NS 2200 in de bruine uitvoering. Deze is verkrijgbaar voor zowel de gelijk- als de wisselstroombaan.

TT E-Lok Vectron CD "Prag-Berlin-Hamburg"

Voor schaal-TT-liefhebbers onder ons, komt Piko dit keer met een nieuwe E-Lok Vectron. Het is de Praag-Berlijn-Hamburg-uitvoering die binnenkort op jouw baan kan rijden.

E-Lok BR 110

Nieuw bij Piko is de E-Lok BR 110, een aanwinst op je modelspoorbaan.

Attraktive Formvariante der BR 131 im mit schmalem Zierstreifen im Dekor der Deutschen Reichsbahn in der Ep. IV. Mit dem attraktiven Gartenbahn Modell der BR 131 erfüllt PIKO den Wunsch zahlreicher

Over 'Mijn Treintje'

'MijnTreintje.nl' is het resultaat van de andere kant van 'onze' hobby. Als je de mogelijkheden niet hebt om zelf een leuke baan te bouwen omdat je de ruimte niet hebt, is het wel zo leuk om alle vindbare informatie over deze hobby te verzamelen. 'MijnTreintje.nl' is dus niets meer dan een verzameling van informatie over onze hobby...

Disclaimer: 'mijntreintje.nl' is op geen enkele wijze aansprakelijk voor de geboden inhoud van websites en/of webwinkels welke door een link via deze site bereikbaar zijn.

Inlogformulier

Inloggen op deze site is alleen toegestaan aan hen die hiervoor expliciet toestemming hebben door een gratis lidmaatschap aan te gaan.