Logo Youtube

Op Youtube zijn vele video's en filmpjes te vinden welke met onze (model)spoorweghobby te maken hebben. Regelmatig verschijnen er nieuwe video's welke we graag onder je aandacht willen brengen.

This beautiful model railroad layout in On30 scale, called “Stirmouth & Southern Railroad Company”, was built by the Dutch model railroad club MSM Modelspoor. On this narrow-gauge railroad a typical American landscape is presented with steam locomotives in the 1940’s

© PILENTUM TELEVISION 

In deze serie laat men op de engelse baan EverardJunction zien hoe diverse facetten van modelbouw aan de orde komen.

De haven van Los Angeles in HO. Een geweldige video van een baan die bijna levensecht is te noemen.

Deze video geeft een geweldige indruk van deze modelbaan.

Rail Away Denemarken - Zweden

Railaway, het EO-programma, heeft op Youtube weer een nieuwe video gezet. In deze aflevering wordt de spoorlijn Kopenhagen - Lulea, (Denemarken en Z in de schijnwerper gezet.

Rail Away Schotland

Railaway, het EO-programma, heeft op Youtube weer een nieuwe video gezet. In deze aflevering wordt de spoorlijn Edinburgh - Londen, (Schotland) in de schijnwerper gezet.

Over 'Mijn Treintje'

'MijnTreintje.nl' is het resultaat van de andere kant van 'onze' hobby. Als je de mogelijkheden niet hebt om zelf een leuke baan te bouwen omdat je de ruimte niet hebt, is het wel zo leuk om alle vindbare informatie over deze hobby te verzamelen. 'MijnTreintje.nl' is dus niets meer dan een verzameling van informatie over onze hobby...

Disclaimer: 'mijntreintje.nl' is op geen enkele wijze aansprakelijk voor de geboden inhoud van websites en/of webwinkels welke door een link via deze site bereikbaar zijn.

Inlogformulier

Inloggen op deze site is alleen toegestaan aan hen die hiervoor expliciet toestemming hebben door een gratis lidmaatschap aan te gaan.